Reviews

Bij schilder-, glaszet en wandafwerkingsbedrijf Hugo Derksen bent u aan het juiste adres voor kwaliteitswerk, of het nu gaat om uw woning binnen of buiten,houtrotherstelwerkzaamheden , isolerende beglazing , verschillende wandafwerkingtechnieken met als specialisme glasweefsel of kleuradvisering.

Hugo Derksen is een eenmanszaak dit betekent dat van aquisitie tot aftersales door één persoon gebeurd. Dit zorgt voor een optimaal contact tussen klant en het bedrijf. Aanpassingen , meer-, minderwerk en kleurveranderingen kunnen gelijk met u besproken worden.


klik hier om een bericht toe te voegen!
Carola enalex - 12-09-2022
Hugo heeft perfect werk afgeleverd. Komt altijd zijn afspraken na en meld zich al er wat aan de hand is. Perfectie is zijn naamplaatje en dat verdient hij ook. Dit jaar (2022)de voorkant laten doen en volgend jaar (2023) de achterkant. Wij zijn ontzettend blij met je Hugo. 👍Dik verdiende duim....groetjes Carola en alex
Anke en Ben - 25-04-2021
Hugo heeft weer heel goed werk geleverd - nu binnenshuis. Het onderhoud van het vele houtwerk aan ons oudere huis moet natuurlijk liefst in zo deskundig en betrouwbaar mogelijke handen zijn. Het grondige (en tijdrovende) voorwerk dat hij altijd levert vormt de beste basis voor een goed gehechte, frisse en strakke afwerking. Zelfs in hoogglans weet hij dat te bereiken met de nieuwste generatie watergedragen verf. Hugo is een prettig persoon, communicatief en altijd bereid extra informatie te geven of zaken uit te zoeken. Hij heeft uitstekende apparatuur en kan mede daardoor opvallend schoon werken. En hij ruimt standaard aan het einde van de werkdag alles zoveel als mogelijk op. Het hele proces van offerte tot 'oplevering' verloopt open en helder. Bovenal: je kunt hem altijd met een heel gerust hart mét huissleutel in je huis laten bivakkeren... We zijn dus heel tevreden bij de gedachte dat we ons over het houtwerk geen zorgen hoeven te maken en dagelijks kunnen genieten van mooi schilderwerk.
E. Bos (Homepage) - 04-12-2020
Zeer vakkundig werk geleverd. Raam verwijderd en weer teruggeplaatst. Klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel. Absoluut een aanrader. Ben meer dan tevreden.
Joris Rutjes - 21-11-2020
Zeer goed en duidelijk advies vooraf, uitgebreide en duidelijke offerte. Het werk zelf zeer grondig, nauwkeurig en netjes uitgevoerd. Daarnaast een heel prettig en respectvol persoon. Klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel. Bedankt Hugo!
Truus Adolfs - 29-02-2020
Hij levert perfect werk af! Werkt secuur en netjes.
De Bie - 19-07-2019
Weer super geworden nieuwe rubbers geplaatst rond de klapramen rotte plekken behandeld overal afdeklatten geplaatst en alles weer strak in de verf goede prijs kwaliteit verhouding echt een vakman die van wanten weet we zijn er blij mee een genot om te zien
A&H van den Brink - 09-07-2019
Hugo, wat heb je ons huis weer mooi gemaakt. Waar nodig nieuw houtwerk, of ander glas toen dit later nodig bleek. Alles supernetjes afgewerkt. Top! Een genot om te zien! Een aanbeveling waard!
Alex Bos - 03-01-2019
Hugo is een vakman! Het schilderwerk aan ons huis ziet er weer prima uit. Slechte plekken zijn goed hersteld. Hij is de kandidaat voor de volgende keer.
Fam Van Den Berg - 24-07-2018
Veel respect voor Hugo: staat al dagen in de brandende zon en forse warmte te werken zonder ook maar éénmaal te klagen!
Siny Lenselink - 12-06-2018
Prima vakwerk. Zelfs de ondergrond vervangen en aangepast zodat het beter afwatert en verdere houtrot wordt voorkomen. Een timmerman doet het niet beter. Goed advies en overleg. Super strak schilderwerk en alles netjes opgeruimd.
Wilma - 03-06-2018
Na 3 jaar ziet het er nog perfect uit
Caroline Vos - 30-10-2017
Betrouwbaar, goede kwaliteit, heldere communicatie en zeer netjes werken. Deze combinatie verdient een dikke pluim. Vakman, vakwerk!
Caroline Van Den Berg - 20-09-2017
Hugo is een betrouwbare schilder. Hij komt zijn afspraken altijd na en je kunt hem gerust de sleutel toe vertrouwen. Hij doet alles in overleg en levert prima werk af! Ik beveel zijn bedrijf bij iedereen aan!
Boone - 17-09-2017
Bekwame vakman goed degelijk en komt afspraken na aan te bevelen voor anderen
Fred & Ria Vermoeken - 05-09-2017
Naast het leveren van vakwerk is het huis elke dag zo schoon mogelijk achtergelaten, en is al het vervangen glas keurig afgevoerd.
G.G. Adolfs - 23-04-2017
Keurig gewerkt, heel tevreden over zowel de afwerking als de manier waarop gewerkt werd.
Ter Horst - 22-10-2016
Wij zijn al jaren zeer tevreden over deze vakman en zullen dan ook altijd weer bij hem terecht komen wanneer er een schildersklus te doen is.
Fam Le Poole - 05-10-2016
Goed en kundig advies, zeer secuur werkend. Erg tevreden!
M Lourenz - 05-04-2016
alles goed
Onno Tromop - 27-01-2012
Het grote voordeel van een klein bedrijf als Hugo Derksen schildersbedrijf is de flexibele opstelling en de punctuele wijze waarop werkzaamheden uitgevoerd worden. Zeker aan te bevelen!!!
M.E. Nijkamp-Treffers - 07-10-2011
Dhr. Derksen is een uitstekende vakman die zijn werk verstaat en goed uit kan leggen, waarom hij kiest voor zijn manier van werken, materialen e.d. Hij denkt mee met ons als klant en heeft goed inzicht in onze wensen. Over 'alles' is overleg mogelijk. Hij is ook niet bang negatief advies te geven. Zijn persoonlijke benadering, bijv. een bloemetje brengen, als het werk naar ieders tevredenheid afgerond is, geeft net dat beetje extra aan zijn omgang met ons als klant. Wij bevelen hem dus bij anderen aan!
C. Vos - 18-07-2011
Hugo Derksen kenmerkt zich door zijn vakmanschap en attentheid. Hij laat zien dat schilderen nog een vak is en dat dat het grote verschil is tussen het "zelf even doen" en het inhuren van een vakman. Daarnaast is hij altijd erg attent. Een bos bloemen als dank voor de opdracht maakt dat je je meer dan een klant voelt.
R. ter braake - beem - 19-02-2011
Er is perfect werk afgeleverd!!