Reviews

10

 Door: Onno Tromop
 Datum: 27-01-2012
Het grote voordeel van een klein bedrijf als Hugo Derksen schildersbedrijf is de flexibele opstelling en de punctuele wijze waarop werkzaamheden uitgevoerd worden. Zeker aan te bevelen!!! 


9
Door: M.E. Nijkamp-Treffers
 Datum: 07-10-2011
Dhr. Derksen is een uitstekende vakman die zijn werk verstaat en goed uit kan leggen, waarom hij kiest voor zijn manier van werken, materialen e.d. Hij denkt mee met ons als klant en heeft goed inzicht in onze wensen. Over 'alles' is overleg mogelijk. Hij is ook niet bang negatief advies te geven. Zijn persoonlijke benadering, bijv. een bloemetje brengen, als het werk naar ieders tevredenheid afgerond is, geeft net dat beetje extra aan zijn omgang met ons als klant. Wij bevelen hem dus bij anderen aan!

 


10

 Door: C. Vos
 Datum: 18-07-2011
Hugo Derksen kenmerkt zich door zijn vakmanschap en attentheid. Hij laat zien dat schilderen nog een vak is en dat dat het grote verschil is tussen het "zelf even doen" en het inhuren van een vakman. Daarnaast is hij altijd erg attent. Een bos bloemen als dank voor de opdracht maakt dat je je meer dan een klant voelt. 

 


10
Door: R. ter braake - beem
 Datum: 19-02-2011
Er is perfect werk afgeleverd!!

 

webxpress.constanten.MenuItemLanguage:0
webxpress.db.EntityClasses.DomeinEntity:31
webxpress.db.EntityClasses.SiteEntity:31
webxpress.db.EntityClasses.MenuItemEntity:23
Total Size of Session Data: 86,00 kb